EETTAFELS

Wij leveren unieke, op maat gemaakte boomstam eettafels van massief houten boomstambladen. U kunt kiezen uit eiken, Iepen, walnoten, kastanje hout. Uw wens staat bij ons centraal en maken alles op maat tot 400 cm.

In onze showroom hebben wij enkele voorbeelden staan en we zijn altijd bezig aan boomstam, rechte kant, ovaal en rond eettafels. Wij werken met hoogwaardige materialen ten behoeve voor een optimaal resultaat, zo werken bij bijvoorbeeld met Rubio Monocoat olie voor een duurzame afwerking.

U kunt kiezen uit ruim 40 soorten kleuren olie, maar ook lak of epoxy is een mogelijke afwerking. Eetkamertafels zijn mogelijk in alle soorten en maten, we kunnen de bladen leveren in diverse diktes en lengtes. Elk houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen, de een is op zoek naar een rustig motief, en de ander is geïnteresseerd in bladen met een drukke tekening.

Natuurlijk is een boomstam eettafel niet klaar zonder een bijpassend onderstel. Al onze onderstellen worden voor u op maat gelast door een lasser met een hoge kwaliteit/afwerking.

Wilt u meer weten wat voor eettafels wij voor u kunnen bieden? Kom gerust eens langs in onze showroom.

Boomstamtafel

Boomstam tafel is onmisbaar in uw interieur! Een walnoot, kastanje, essen en eiken boomstam tafel zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Een echte boomstam tafel in huis leeft! Door het natuurlijke karakter van de boomstam tafel is elke tafel UNIEK! Bij TopTafels wordt de tafel speciaal voor u gemaakt en zal niemand hetzelfde exemplaar in huis hebben.

MAATWERK BOOMSTAM TAFEL

Bent u op zoek naar een extra grote of lange boomstam tafel op maat? Zowel voor een grote of kleine boomstam tafel kunt u bij TopTafels terecht. Tegenwoordig is er veel vraag naar boomstam tafels, walnoothouten planken voor besta tv-meubels en boomstam salontafels en daar hebben wij ons dagelijks werk van gemaakt. Wij ontwerpen en leveren u op verzoek een met liefde gemaakte boomstam tafel die net zo groot, klein, ovaal of rond is zoals u het wilt. Daarbij kunt u naar wens ook de kleur kiezen voor de afwerking van de Rubio monocoat.

EPOXYTAFEL

Epoxy op het tafelblad geeft een extreem goede bescherming en krasvastheid. Ook kunnen wij losse tafelbladen voorzien van een epoxyhars. Wij hebben al verschillende houtsoorten behandeld met een epoxy denk hierbij aan; iepen tafels, eiken en Europees noten. Tafels met een epoxy coating hebben een zeer exclusieve uitstraling. Zo’n tafel zal altijd een eye catcher blijven in uw woonkamer, vergaderruimte of misschien wel in de woonkeuken.

OVALE TAFEL

Ovale houten tafel voor kantoor of thuis. Deze tafel kan goed dienen als vergadertafel of als eettafel in de keuken.

Het massief tafelblad is uitermate sfeervol en zorgt voor een heerlijke vibe wanneer je plaats neemt aan deze mooie. Ook deze tafel heeft een prachtig tafelblad van hout en heeft stoere stalen poten. Zoals iedere industriële tafel bij TopTafels is ook deze variant in verschillende kleuren te bestellen.

De vorm van het onderstel onder deze ovale houten tafel staat wel vast. Dit is een matrix onderstel wat voor exact de juiste stevigheid en balans zorgt voor deze ovalen tafel. Zoals u van ons gewend bent kunt u wel gewoon kiezen uit de drie verschillende kleuren voor het matrix onderstel.

Voor wat betreft de maat van deze ovale tafel kunt u kiezen uit vijf maten, variërend tussen 180-100cm tot 350-110cm.

RONDE TAFEL

Ook voor een stijlvolle ronde eettafel bent u bij TopTafels aan het juiste adres. Voor een ronde houten eettafel met stalen poten voor in de keuken bijvoorbeeld, kunt u kiezen uit twee fantastische exemplaren.

Beide modellen zijn erg sfeervol te noemen door het hout wat voor het tafelblad gebruikt wordt. Het tafelblad van walnoot, kastanje of eiken is echt een meerwaarde en is uiteraard van een fantastische kwaliteit.

Deze industriële ronde tafel is met twee soorten stalen poten en in verschillende maten te leveren. Zoals u van TopTafels mag verwachten, betaalt u ook altijd de laagste prijs van Nederland.

De afmetingen waarin de ronde eettafel te verkrijgen is van 110cm tot en met 180cm doorsnede.

Scroll naar top